Problemer med klisjeforhold

Den gamle kliché var, at nød handlede om konflikt og også forskel - så parbehandling burde hjælpe folk med at indgå kontrakter. Det er, om par kan acceptere konflikt såvel som at reparere kløfter efter problem, der ser ud til at betyder noget uden en parterapeut. Al den helt nye undersøgelse sigter parterapeuten i de samme klare instruktioner.

Procedure på dette tidspunkt udføres næsten altid i fællesskab med både parret og parterapeut medlemmer. Hvis et væsentligt tema bekymrede ledsageres problemer med at opnå psykologisk intimitet, kunne parret diskutere en nylig begivenhed, hvor de var i stand til at opnå en følelse af nærhed med hinanden eller et tilfælde, hvor en eller begge fik ud for de forskellige endnu følte mig virkelig afvist. Kommende sager, der er forbundet med et pars stil, såsom en hård, fremtidig beslutning, som parret skal tage, og mere omfattende problemer, der er forbundet med et par tema, såsom hvordan ledsagere i et par, der kæmper for at opnå psykologisk intimitet, reagerer, når deres følelser er er skadet, er også en vægt på samtale.

Sessioner på denne faktor udføres praktisk talt altid kollektivt, både med parret såvel som parspecialisten. Kommende begivenheder, der er forbundet med et par tema, såsom et hårdt, kommende valg, som parret skal tage, samt mere omfattende problemer relateret til et par motiv, såsom hvordan ledsagere i et par, der kæmper for at opnå følelsesmæssig kærlighed reagerer, når deres sensationer er såret, er også et fokus for samtale. Det er, om par kan acceptere tvister og reparere pauser efter tvist, der ser ud til at betyder noget uden en parterapeut.