Parforholdsproblemer

Problemer i kærlighedsforhold og parforhold behøver ikke at være katastrofale.

"Personlige problemer, er den største årsag til problemer i parforholdet."
"Du elsker mig ikke, som jeg elsker dig."

Problemer kan opstå, når vi begynder at få tanker om, at "Jeg elsker ham mere end han elsker mig?" Vi begynder at undersøge alle de ting vi gør for vores partner. Alle de måder, vi selv udtrykker vores kærlighed på og hvor meget tid og energi vi lægger i forholdet. Udfra det prøver vi at vurdere, om vores partner giver en tilsvarende mængde tilbage. Hvis vi bemærker, at der er en uoverensstemmelse i den balance, begynder vi at distancere os fra forholdet. Vi ønsker ikke at give mere end de giver. Vi bliver bange for, at hvis vi giver dem mere end de giver tilbage, at vi så ville føle os holdt for nar.

Nyttige spørgsmål:

Fokus på hvordan du føler, når DU giver kærlighed. Føler en omsorgsfuld person sig tilpas, uanset om kærligheden gives tilbage eller ej? Skal din partner give dig det samme tilbage? Hvis ja, hvorfor?
Føler du dig elsket, når din partner er ikke omkring dig? Hvis ikke, hvorfor ikke? Vil du acceptere dig selv, sætte pris på dine kvaliteter?
Laver du ting for din elskede, som du virkelig ikke ønsker at gøre, men føler at det er nødvendigt, for at holde jeres kærlighed i live? Gør du ting for dem, uden at forvente noget til gengæld? Hvad er det du forventer? Og har du fortalt dem, hvad det er?
Har du talt med din partner om, hvilke ting der får dig til at føle dig elsket? (Må ikke blive fanget i ", hvis de elskede mig, ville de vide det", fordi det gør de ikke.)

"Vi har ikke noget til fælles længere."
I elsker hinanden, og det er derfor, i fandt sammen i første omgang, men i synes ikke rigtig at have meget til fælles længere. Du er til filosofi og kunst. Han/hun er til sport. Du kan lide bøger og gåture, og han/hun vil altid at sejle. Men du fortæller dig selv, at ægteskabet er et det offer værd. At give og tage. Du har fået at vide, at du bør lægge dine egne interesser til side for at gøre forholdet godt. Du er nødt til at gå på kompromis, ikke? Men når du giver op, på alt hvad du elsker af hensyn til forholdet, ender du med at blive vred på den person, og indser at i ikke har noget til fælles.

Hvis i havde disse forskelle, når i blev forelsket, er chancerne for ikke at kunne ændre det større, men i har ikke den forbindelse og intimitet, som i engang havde.

Nyttige spørgsmål:

Har mængden af parforholdsproblemer ​​en-til-én gang ændret sig, siden i først mødte?
Vil du stadig dele alt med din partner, og bruger du tid på det?
Hvad ville der ske hvis du gjorde hvad du ville, og han/hun gjorde hvad de ville?
Hvor meget tid har du lyst til at tilbringe sammen med din kæreste for at føle at du har et succesfuldt forhold? Hvordan fandt du frem til denne mængde? Hvad ville det betyde, hvis i havde særskilte interesser?
Kan du se dig selv og din partner som to separate mennesker, der vælger at være sammen, eller føler du en vis form for forpligtelse?
Tror du på "Kærlighed betyder at ofre."? Hvis ja, hvorfor?

"Vi kan ikke tale om det."
Hver gang du nærmer dig bestemte emner, bliver det til et argument. Indeni, beslutter du dig for at undgå, at nævne det i fremtiden, fordi du ikke ønsker at diskutere. Du ønsker ikke konflikten. Du tror, at forholdet er på klippegrund eller at det truer forholdet. Du ønsker at bo sammen, som partnere, men tror, ​​at hvis du kæmper, separat. Så du bliver bange for at snakke om et eller to emner. Over tid, at listen over "gør ikke at man" bliver mere og mere talrige. Og som listen af ​​undgåede emner vokser, begynder det at føles som du ikke kan tale med hinanden mere. Du føler dig fjern og distanceret. Du begynder at tvivle, hvor meget længere du kan leve på denne måde. Stilheden vokser.

Nyttige spørgsmål:

Undersøg dine overbevisninger om kærlighed og diskutioner og parforholdsproblemer. Er du bange for at blive såret i relationer? Er det at være uenig med nogen, altid ensbetydende med sårede følelser? Hvis ja, hvorfor? Hvordan kunne du gøre det anderledes?
Begrænser du dig selv i en eller anden grad, når du er sammen med din kæreste? Hvorfor? Hvad kan der ske, hvis du lader dem se og høre dig?
Er ærlighed i dit kærlighedsforhold nogensinde en "forkert" ting?
Hvorfor tror du det? (Læs mere om, hvordan ærlighed effekter relationer)
Tal med din partner om dine bekymringer og samtidig hold fokus på dine følelser og ikke deres adfærd. (Godt råd: Vær vagtsom med udtryk som, ". Du har altid, du har aldrig, du får mig til at føle" Prøv dette i stedet: "Når man [i adfærd], finder jeg mig selv i fælden [dine følelser ]…")
Lær at være mere accepterende over for din partner ved at blive mere accepterende over for dig selv.

"Det ville være lettere at starte forfra med en anden."
Nogen tid er gået i forholdet, og du har begge bygget op løgne. Nogle store løgne, men for det meste små. De er ikke åbenlyse løgne, men for det meste uudtalte tanker og følelser. Intentionerne bag løgne var at beskytte dig selv og din partner fra smerte. Men nu, dine problemer virke overvældende, og du ikke kan snakke åbent og ærligt om dem, fordi du allerede har etableret et bestemt mønster af kommunikation. Det synes det ville være betydeligt nemmere at bare starte på en frisk med en ny partner. En, hvor man kunne være sig selv uden frygt.
Nyttige spørgsmål:

Er ærlighed i dit kærlighedsforhold nogensinde en "forkert" flytte? Er parforholdsproblemerne for store?
Hvorfor tror du det? (Læs mere om, hvordan ærlighed effekter relationer)
Bliv klar på, hvad du har løjet om at din partner. Hvad ville der ske, hvis du deler hvad du har lært? Hvad er det værste der ville ske? Er du i stand til at håndtere det? Hvorfor eller hvorfor ikke?.
Find ud af hvad du er bange for ville ske, hvis du var ærlig med dem om disse spørgsmål.
Tal med din partner om dine bekymringer for at være helt ærlig. Hold fokus på dine følelser og ikke deres adfærd.
Få mod til at fortælle dem, hvad du har løjet om. Gentag for dig selv, "Ligegyldigt hvad der sker, vil jeg være okay."

"Hvis du elskede mig, du ville ….."
Uudtalte og uerkendte forventninger, tage en stor del i relationer. Ved at have forventninger, er du forventer din partner til at være en bestemt måde for at tro de elsker og holder af dig. Hvis du ikke får, hvad du forventer, du konkluderer alle mulige negative ting om forholdet, der kan ikke være sandt.
Nyttige spørgsmål:

Skal dine forventninger opfyldes for at du være lykkelig? Hvis ja, hvorfor?
Forventer du din partner for at opfylde dine ønsker? Hvad betyder det, når de ikke?
Har du forudindstillede regler i dit kærlighedsforhold? Hvis ja, hvad er de og hvorfor?
Vil du finde dig selv i ofte at sige "han burde" eller "hun skulle"?
Har du nogen "Hvis du elskede mig, du ville … [udfylde det] 's"? Hvis ja, hvad er de?
Kan du tænke på en gang, du gjorde ikke, hvad nogen syntes at du skulle gøre? Har du elsker dem, selv om du ikke gjorde, hvad de ønskede? Kunne det være det samme med din partner?
Vil du bruge et andet ord og handlinger som "beviser eller bevis" på at de elsker dig?. Hvis din partner gør, at ting eller aktivitet, du ønsker, så skal de elsker dig? Hvis de ikke gør det, er, at et tegn de ikke elsker dig eller pleje? Hvis ja, hvorfor?
Forstå alle har forskellige ønsker, begær, og overbevisninger om, hvad det vil sige at være kærlige.
Være ærlig
Undersøg hvilke forventninger du har, og derefter åbent drøfte dem med din partner. Find ud af, hvad deres er.

På den måde kan du undgå parforholdsproblemer.