Myter om ægteskabet

"Må ikke gå i seng vrede 'og andre ægteskab myter

For de fleste mennesker, er billedet af et perfekt ægteskab et hvidt stakit og evig lykke. Men lige hvordan man opnår denne lyksalighed er genstand for bred debat: Kan babyer virkelig bringe jer tættere på? http://www.bbc.co.uk/radio4/womanshour/01/2007_47_tue.shtml Skulle du være bekymret, hvis i ikke har meget sex? Hvor meget skal du fortælle din ægtefælle? Psykolog Dale Atkins, forfatter til "Sanity Savers," hjælper adskille ægteskabet myter fra virkeligheden.
Din ægtefælle er din bedste ven
Hvis du tænker på denne måde, vil det være en stor skuffelse. I årenes løb, vil du helt sikkert udvikle et fantastisk venskab med den person, du er gift med. Men det betyder ikke nødvendigvis at det starter på den måde. I udvikler det henseende, fordi du har dit eget liv og dine egne interesser, og I støtter hinanden gennem sygdom, dårlige tider, og død. Det er det grundlag af det venskab handler om.
En bedste ven er en, du går i biografen med, at du har en masse til fælles med. Men du har brug for nogen, som du kan gå gennem livet med og stole på - og det tager tid. Og kan du ikke fortælle din ægtefælle alt, men det betyder ikke, at i ikke er tætte.
I må ikke gå i seng vrede.
Når du ligger ved siden af ​​nogen, og du er sydende vred, er det ikke godt. Det bedste er at få talt, så du ikke føler at du ønsker at myrde den person sover ved siden af ​​dig. Mind dig selv om alle de positive ting ved denne person, og forhåbentlig vil du have et frisk blik om morgenen. Hvis du er så vred på nogen, kan du ikke høre, hvad de siger alligevel. Det bliver ikke produktivt.
Er der et problem, hvis en af ​​jer sover på sofaen? Tja, kan det være et problem, hvis en af ​​jer ikke gør! Så længe du ikke holder dig væk, så er du okay. Men hvis du har brug for tid til at tænke, det er én ting. Hvis det bliver uger ad gangen, er det et problem.
I må ikke bekymre jer, hvis i ikke har sex.
På den ene side, har folk så travlt, at sex bliver noget andet, i også skal gøre. Men det bør være en måde at slappe af, at være legende sammen. Det behøver ikke at være en hel romantisk aften, det kan være en quickie. Myten er, at du vil ønske at have sex hver aften, og det er bare ikke hvad der sker.
Mennesker er forskellige, og ægteskaber - gode ægteskaber - er baseret på en masse forskellige faktorer. Nogle mennesker har rigtig gode ægteskaber og elsker en masse, og nogle gør mindre. De fleste mennesker, der har rigtig gode ægteskaber elsker. De gør det på måder, der er vigtige for hver af dem. Så hvis du ikke har sex, det er noget at undersøge.
Annoncer | AdChoices

Balancen ændres helt sikkert, som du bliver ældre. Men du er nødt til at passe på, og at du får hvad du har brug for. Du ønsker ikke at komme ind i et kedeligt mønster, hvor du ikke længere interesseret i din partner eller ønsker at dele dit liv med dem.
Babyer bringer jer tættere på
Babyer kan bringe jer tættere på mange måder. Men det er så hårdt for kroppen og sindet og følelserne - folk er opbrugt, og sætter hele tiden spørgsmålstegn ved, om de gør det rigtigt. Normalt føler kvinden at hun gør langt mere end sin andel og er meget fortørnet og skuffet over hendes partner, men det meste af det i første omgang er hormoner. En kvindes krop går amok. Der er vidunderlige øjeblikke af forældre børn sammen, men det er vigtigt at fastholde og virkelig give næring til dit ægteskab, når du har nyfødte børn i det.
De fleste mennesker sætter det meste af deres energi i deres børn. Hvis du har råd til børnepasning, få nogen til at baby-sidde og gå ud til middag. Eller leje en film og hygge jer sammen. For nogle mennesker er natten den eneste gang, de kan ordne, vasketøj eller rengøre huset. Men prøv at tage en time, og sørg for at fokusere på at tale om noget andet end barnet.
Må ikke skændes foran børnene.
Det hele afhænger af, hvordan du definerer "skænderier." Det kan være meget skræmmende at iagttage forældre angribe hinanden. Du skal være tro mod hinanden. Men hvis i skændes ordenligt, kan i lære jeres børn at det at have en uenighed skal være respektfuldt. De fleste mennesker skændes ikke retfærdigt, de kalder hinanden navne, de mindregører hinanden. Og de fleste børn ikke ved, hvad de skal gøre, og de efterligner det. Hvis i ved, hvordan man skal diskutere og kan diskutere fair, så er det okay at vise jeres børn at det er en del af ægteskabet. Lad dem se, at dette er en proces - så de kan se, hvordan mor og far får sammen.
Mere fra TODAY.com
S'mores og mere: Amerikas bedste tærte spots
Landets allerbedste og mest spektakulære tærter spænder fra en purist dobbelt-crusted æbletærte til en kreativ Mission-Fig …
Survey: Er dit barn forkælet i ferien?
Palace Kilde: Kate Middleton 'håber at blive gravid snart «
Kærligheden overvinder alt: 'Gay' pingviner vil genforene
I en alder af 102, er denne terapeut stadig Psyched
Du har et ansvar som forælder for at lære dine børn at interagere med andre mennesker i vanskelige tider og gode tider. Vi bruger en masse tid på at lære dem at behage og takke, men vi ikke give dem nogen lektie overhovedet om, hvordan du diskutere, er uenig, hvordan du kan blive enige om at være uenige, fordi vi generelt alle bliver alt for hidsige.
Hvis du lærer at diskutere høfligt, vil jeg sige, at du vil gøre det mindre. Du vil lære at komme til løsninger frem for at skændes og diskutere.
Tag ikke din ægtefælle for givet.
Hvis du ikke kan stole på dem, hvem kan man stole på? Selvfølgelig ikke behandle dem som en gammel sko. Det er virkelig meget vigtigt, når du opbygger tillid i et forhold, som du kan stole på den person, men du behøver ikke drage fordel af deres kærlighed og deres engagement. Du skal stadig betragte dem og behandle dem meget specielt.
Du ønsker at føle dig tryg i dit parforhold, men på samme tid, skal du vise dem, hvor meget du kan regne med dem og stole på dem. Ingen ønsker at blive taget for givet - alle ønsker at blive værdsat. Du er nødt til at lade den person vide, at de er værdsat. Gå ikke ud fra de ved, du sætter pris på dem - ". Jeg ved ikke, hvordan jeg kan gøre det uden dig", selv hvis du siger "tak" eller Lad dem vide, at de er den person, du ønsker at være med, og du er nødt til at minde dig selv, hvorfor du er sammen med dem. Undgå at se de beskidte T-shirts … Den vægtøgning … nogle gange er det svært at fokusere på det positive og minde dig selv, hvad en fantastisk person, de er.