Forventningsafstemning parforhold

Vi forventer ofte lidt for meget, lidt for hurtigt i parforholdet og i dating situationer.
Det kan være at partneren simpelthen ikke ønsker at flytte sig så hurtigt som den anden. Dermed bliver personen afvist eller slået op med blot fordi vedkommende ønsker at tage sig tid, hvilket kan vise sig at være en stor fejltagelse. Dermed kan forventningsafstemning i parforholdet være en god idé at have på det rene, før nogen af parterne bliver skuffede.

Hvordan kan du så holde dig fra at forvente for meget for hurtigt? Hvordan kan du vide, hvornår man skal holde fast og hvornår man skal give slip? Følgende råd i forhold til forventningsafstemning parforhold kan gøre dig klogere på området:

1. Hast dig ikke til i sex.
2. Lad forholdet fordybe sig langsomt over nogle måneder.
3 Tænk over, hvad du bringer til forholdet og ikke kun hvad du får ud af det.
4. Forstå, at berusende forelskelse ikke vare ved, men at kærligheden gør.
5. Arbejd jer igennem problemerne og få et stærkere forhold i sidste ende.

En af de bedste måder at vinde kærlighed på er at holde igen med den fysiske intimitet, indtil du virkelig komme til at kende nogen. Mænd og kvinder kan lægge meget forskelligt i dette og derfor er forventningsafstemning parforhold essentielt.
Hvis der ikke forventningsafstemmes ender det med at én af partnerne spiller ved et sæt parforholds regler, mens den anden kan ikke engang er med på spillepladen.
For at undgå alle disse komplikationer vil det være fordelagtigt for både mænd og kvinder at holde tingene let og luftige i starten og ikke sætte nogle høje forventninger til hinanden i mindst et par måneder.