15 måder at skudsikre dit parforhold på

1
Den ene af jer er klar til at kysse og tilgive.
http://www.xn--bedreparforholdkbenhavn-0mc.dk/parforhold/nytrsritualer
Er du altid den første til at undskylde efter et argument?

En undersøgelse tidligere på året har fundet frem til, at hvis en af ​​jer hurtigt trækker sig tilbage efter et skænderi, undgår i dårlig stemning, og jeres ægteskab vil sandsynligvis være stærkere og gladere.

Interessant nok, behøver i ikke begge at opføre jer sådan for at få gavn af det - så hvis din partner er den modne og fornuftige, gør det ikke noget at den anden ikke er![http://bedreparforholdkoebenhavn.wikidot.com/belonning-og-straf]

2
Du tilbringer mere tid i den virkelige verden, end den virtuelle.
Ifølge advokater, har Facebook en masse at skulle have sagt. "Vi beskæftiger os med 5.000 skilsmisse anliggender om året," siger Amanda McAlister fra advokater Russell Jones & Walker.

"Facebook og genforenet Venner nævnes som begrundelse i en tredjedel af tilfældende.

Sociale netværkssites kan være vanedannende, og nogle gange er det svært at modstå den første kærlighed, som man kommer i kontakt med efter 30 år. ' Erfaringen har lært hende at ærlighed er den bedste politik: "Vær på forkant med, hvem du er i kontakt med online" - mange af mine klienter bliver ramt af problemer, når de begynder at have hemmeligheder.

3
Du giver din hjerne træning
Det siges, at kun fjolser forelsker sig, men intelligente mennesker er bedre til at være forelsket. En amerikansk undersøgelse fandt ud af at dem under gennemsnitlig intelligens har 50% større sandsynlighed for skilsmisse, end dem med en højere IQ.

Så øv din hjerne - uanset om det er Sudoku, aftenskoler eller samtale - øger det mere end blot intellektuelle ressourcer.

4
Stå op for dine individuelle rettigheder.
Der var megen snak for et par år siden om overgivende Hustru bevægelser, hvor kvinder netop gjorde præcis, hvad deres mænd siger for at gøre dem glade.

Men en nylig undersøgelse viste, at kvinder, der ser sig selv som feminister er mere tilbøjelige til at have stærkere relationer og kan nyde et bedre sexliv.

5
Du kan stadig grine over hans dumme vittigheder
Det er et godt tegn. "Latter sænker vores niveau af stresshormoner, som har indvirkning på, hvor irritabel vi føler os," siger Trudy Hill for indførelsen agentur Halvfjerds Tredive. "Stress kan slukke din lyst til sex og sætte en barriere.

Så lej en film, der løsner begge op - du vil føle dig friskere og gladere ".

6
Du er holdt op med at ryge.
Jo mere i går op i gode værdier og vaner, jo mere sandsynligt er det at have et vellykket ægteskab. Hvis den ene halvdel af partnerskabet er ryger, er i 75-91% mere tilbøjelige til at gå fra hinanden end par af samme rygestatus.

Stop, og du vil leve længere - og bruge flere år sammen.

7
magt af ja, ja, ja! (Det er ikke, hvad du tror)
Hvor ofte bruger du ordet ja - eller en anden positiv sætning - til din mand? Psykolog John Gottman siger, at han kan forudsige, om et ægteskab vil ende i skilsmisse ved at lytte til bare et par samtaler og fortælle, hvor mange positive ting der siges i forhold til negative.

Hvis du siger fem pæne ting for hver stikkende eller snerrende kommentar, vil ægteskabet sandsynligvis forblive stærkt.

8
Der er en dejlig, blød sofa i din stue.
Du tænker måske ikke at møbler kan påvirke dit ægteskab, men forskning fra Harvard, MIT og Yale Universiteterne siger, at hårdhed, vægt, form og tekstur af visse møbler kan have en indvirkning på dit humør.

'Hvis dine omgivelser er rolige, vil du sandsynligvis blive roligere, "siger adfærdsmæssige psykolog Jo Hemmings.

Den perfekte undskyldning for at nyistandsætte …

9
Du har fået et godt work / life balance
Der er nogle karrierer, såsom sygepleje og undervisning, hvor skilsmisse er meget høje. "De i plejesektoren ofte har svært ved at slukke ved slutningen af ​​dagen, og kan være psykisk udmattende," siger Hemmings.

"I stedet for at skifte karriere, så forsøg at tilstræbe efter en balance mellem at kommunikere med din partner og ikke belaste ham, så du kan slukke, når du er hjemme. '

10
I færdiggøre hinandens … sætninger
Delte tale mønstre viser at i er på samme bølgelængde. Psykologer fandt, at kompatible par bruger lignende sætninger eller synkroniserer deres indlæg uden selv at opdage det.

11
Du grinede på din gamle skole billeder
Vi kan krybe sammen, når vi ser tilbage på de billeder fra vores studerende dage, men en undersøgelse i Indiana kiggede på folkeskole fotos af 650 voksne og opdagede, at dem med de svageste smil havde tre gange større sandsynlighed for skilsmisse senere i livet.

Forskere troede at de, der er generelt er gladere er mere tilbøjelige til at arbejde gennem vanskeligheder i ægteskaber og parforhold - dårlige nyheder for dem af os, der gik igennem en lunefuld fase i vores teenage år!

12
Du får altid en god nats søvn …
En dårlig nats søvn kan ødelægge din dag, men mere end et par af dem kan også ødelægge dit parforhold, ifølge psykologer.

"Der synes at være en ond cirkel," siger Brant Hasler, der har foretaget forskning. 'Søvn påvirker hvordan næste dags forhold fungerer, og hvordan forholdet fungerer i påvirker igen den næste nats søvn. "

13
… Og husk, at soveværelset ikke kun til at sove i.
Vi siger ikke, du skal svinge fra lysekronerne fem nætter om ugen, men forskere på University of Tennessee har for nylig bekræftet, hvad vi allerede mistanke om: regelmæssig sex modvirker 'lykke underskud «, at nogle gange kryber ind i et ægteskab, som årene går, og give par mere indhold. 'Hold det spontant, "siger Hemmings.

"Der er intet behov for at gøre det hver søndag kl 10:00 på klokkeslettet - det er for forudsigelig. Find det niveau, der passer til dig. '

14
Aldrig at skulle sige: '? Kan du vaske op'
"Jeg har taget skraldet ud 'eller' jeg har vasket op 'kunne være de mest romantiske ord nogensinde har sagt.

Ifølge en nylig undersøgelse, rangerer det at dele husholdning tredje (bag troskab og et godt sexliv) på en liste over, hvad der gør et forhold arbejde. »Hvis en person gør størstedelen af ​​husarbejdet, ender de med at føle sig undervurderet," siger Relate studievejleder Paula Hall.

"Men lad ikke dette stå til - forklar din partner hvordan du føler, i stedet for at komme ind i en diskussion over hvem der gør hvad."

15
Du er taknemmelig
Lykke kommer ned til tre små ord: "Tak for '.

Par gøre små ting for hinanden hele tiden, og ved blot at udtrykke taknemmelighed giver det et lykke boost, der kan vare i dagevis. 'Par stoppe bekymre sig om at gøre dette som årene går, "siger Hemmings.

'Men hvis du får ros for noget, føler du dig glad og ønsker at gøre det igen. Det skaber en slags cyklus af tilfredshed. "